onsdag 8. juli 2009

Gurimalla nå er det lenge siden forrige oppdatering!

Skulle jo nesten tro jeg har ligget i dvale et par måneders tid;) Men det har jeg da altså ikke gjort! Mye av tida har gått med på Mental Helse og diverse brukerutvalg. Helga 9. - 10. Mai avholdt Mental Helse Nord-Trøndelag et vellykket årsmøte på Snåsa Hotell, i fantstisk idylliske omgivelser!

17. Mai ble selvfølgelig behørig markert her på Namdalseid, som alle andre steder i landet:)
Mental Helse Namdalseid tok turen til Sandvatnet (som ligger i fjellet mot Tøtdal) hvor det ble servert sodd varmet på bålet, bålkaffe og Marianns fantastiske banansplit til dessert! NAM NAM!! :)

Den 24. Mai var det mitt nest eldste tantebarns konfirmasjon som sto for tur:)

Og den 17. Juni var det avslutning for Egge ungdomsskole med høytidlig overrekkelse av vitnemål:) Og det var veldig fint å se at ALLE ungdommene hadde kledd seg i finstasen for anledningen... Det sier ganske mye om hvor høytidlig dette faktisk var for dem!
Datteren var veldig stolt og fornøyd!
Den 19. juni hadde vi i Mental Helse Nord-Trøndelag en nettverkssamling for ledere og studieledere i lokallagene i norddelen av fylket.. En flott og lykkelig gjeng her ja;)


Men jeg har selvfølgelig fått tid til håndarbeid innimellom slagene! :D Fortsettelse følger i neste innlegg....... Tudelidu

Ingen kommentarer: