torsdag 8. oktober 2009

Verdensdagen for psykisk helse!

Mental Helse Namdalseid og Psykisk helsetjeneste i Namdalseid Kommune markerte verdensdagen for psykisk helse i forkant av selve dagen i år også. Selve dagen er den 10. oktober, men vi valgte å gjenta suksessen fra i fjor, med å slå opp villmarksleir utenfor kommunehuset på utedagen til turgruppa "freskingan". Bålkaffe, grillede pølser og nystekte vafler ble servert de forbipasserende, sammen med div brosjyrer, "Sinn og Samfunn" - medlemsbladet til Mental Helse, samt ballonger og buttons.. I år hadde vi dessuten laget "kunnskapens tre" som ble høytidlig overrakt til vår dyktige ordfører Steinar Lyngstad. Kunnskapens tre er laget med lapper hvor fjorårets 10. klassinger ved Namdalseid skole, samt den eldre "garde" ved Namdalseid Helsetun og dagsenter fikk i oppdrag å svare på 3 spørsmål: Hva gjør deg glad, hva gjør deg trist og hvilke ønsker har du for Namdalseid i framtiden?
Det morsomme er at mange av svarene går igjen blant de yngre og de eldre... Det er ingen aldersforskjell når det gjelder hva som gleder oss og hva som gjør oss trist. I tillegg var det mange nyttige forslag til hva man bør satse på videre i framtida her på Namdalseid:)


Her er noen bilder fra forberedelsene til storinnrykk av sultne og kaffetørste besøkende:


Sjefskokka besørget vaffelsteikinga i år også! :D

For å få bålkaffe, må man først få fyr ;D

Her forberedes pølsegrillinga

Og her sitter lederen vår og forbereder ballonger og buttons

Og til slutt en finpuss på kunnskapens tre, før overrekkelsen :D
Nå var det slik at overrekkelsen ble foreviget med et annet kamera, så det har jeg desverre ikke bilde av, men vi fikk besøk av en journalist fra Lokalavisa som knipset ivrig i vei, så det blir nok å se i avisa vår neste uke! :D

Ingen kommentarer: