onsdag 7. oktober 2009

Namdalsfestivalen, nok et kariusskjerf og noen pulshansker

Da er årets Namdalsfestival gjenomført, og det var en svært våt affære!! Men som kjent, så finnes det jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær ;) Så 7 velkledde "freskinga" la i vei til naturskjønne omgivelser rundt Børgefjellsenteret og hadde 5 trivelige dager!

I år var det 10 års jubileum som ble behørig markert, blant annet med et dagsseminar med innlegg av representanter fra ulike instanser, med hovedfokus på oppmuntring og tilrettelegging av fysisk aktivitet for brukere av psykiatritjenesten.

Festivalen er en årlig begivenhet som arrangeres i fellesskap med Psykiatrien i Namdalen og Mental Helse. Fokus er Fysisk aktivitet og det arrangeres ulike "konkurranser" som toillbaillkupp (volleyball i myr og gjørme på høst og i djupsnøen på vinteren), toillstafett med 4 ulike grener: henholdsvis bære en ball i en spiseskje, sekkeløp, rygging og blindbukk m ledsager over en viss distanse.. KJEMPEGØY!! Fiskekonkurranse, riding og natursti og div andre aktiviteter står også på programmet. På kveldene er det bingo, quiss, og premieutdelinger selvfølgelig :) Nest siste dagen er det bankett, med deilig middag, premieutdelinger og dans..



Noe håndarbeid har man da også fått tid til mellom slagene:







Dette er et nydelig garn jeg kom over på garnbutikken i Namsos. Kariusskjerfet og pulshanskene i blått ovenfor er strikket i samme garnet. Brukte litt i underkant av 100 g til skjerfet og hanskene, så det er ganske drøyt..


Har ikke riktig bestemt meg for hva jeg skal lage av dette enda.. Syntes bare fargene var så fine! :D

Ingen kommentarer: